Liiketoimintasuunnitelma

Tavoite

  • Konsultointipalvelun tavoitteena on kehittää yritysten liiketoimintaosaamista ja antaa apuväline yritysten liiketoiminnan strategiseen johtamiseen ja kehittämiseen.
  • Liiketoimintasuunnitelman laatiminen auttaa visioiden ja strategioiden pohtimisessa sekä näiden muuttamisessa taloudellisiksi luvuiksi. Se sopii myös tueksi rahoittajien kanssa käytäviin neuvotteluihin ja apuvälineeksi omistajanvaihdostilanteissa.

Kenelle

  • Konsultointi sopii eri toimialojen yrityksille. Liiketoimintasuunnitelma -ohjelma räätälöidään asiakkaan tarpeeseen ja sen kesto on 2-4 konsultointipäivää riippuen yrityksen koosta ja siitä onko kysymys kokonaan uuden liiketoimintasuunnitelman tekemisestä vai olemassa olevan suunnitelman päivittämisestä.
  • Prosessi on yrittäjän tai yritysjohdon sekä asiantuntijan vuorovaikutteista työskentelyä. Prosessin kokonaiskesto vaihtelee 2-4 kuukauteen. Lopputuloksena yritys saa kirjallisen liiketoimintasuunnitelman, joka jää yrityksen käyttöön sähköisessä muodossa, jolloin sitä on jatkossa helppo päivittää.

Hinta

Konsultointipäivän hinta on 1 500 € + alv 24 %. Projektin laajuus vaihtelee yrityksen koon ja tilanteen mukaan.

 

Lisätietoja

Markku Matis

+358 400717564

markku.matis@ktshc.fi

 

Sinikka Karjalainen, markkinointipäällikkö

 +358 40 7222 817

sinikka.karjalainen@ktshc.fi

 

Seppo Hoffrén

Toimitusjohtaja, johtava konsultti
Lue lisää

Markku Matis

Varatoimitusjohtaja, johtava konsultti
Lue lisää

Marika Miettinen

Yrityskonsultti
Lue lisää

Juha Poltinora

Yrityskonsultti
Lue lisää

Ota yhteyttä

Puijonkatu 30, 2. krs
70110 Kuopio
puh. +358 207 211 400
company@ktshc.fi

Ota yhteyttä
Suostumus