Export Manager Programme 2021 I AP (englanninkielinen)

Export Manager Programme on uusi englanninkielinen vientipäällikkökoulutus, jonka aloitamme etäkoulutuksena marraskuussa 2021.

Koulutus on suunnattu vientipäälliköille, toimitusjohtajille, yrittäjille, vientisihteereille ja kaikille yritysten avainhenkilöille, joiden työnkuvaan kuuluu yhteistyö kansainvälisten asiakkaiden ja vienti- tai tuontitoiminnan kanssa.

Koulutus sisältää 12 x 3,5 tuntia rautaista tietoa kansainvälisestä liiketoiminnasta, kulttuurien eroista ja eri markkina-alueista. Kouluttajina toimivat Riina Hankaa ja eri maiden konsulttimme. Koulutus on kokonaan englanninkielinen ja samalla saat hyvää harjoitusta kielessä.

Koulutuksen hinta on vain 2500 + alv/osallistuja. Näitä on harvoin tarjolla ja tilaa kurssilla on vain 10-12 osallistujalle, joten kannattaa ilmoittautua pian!

Tarkempi kurssin sisältö tästä.

Lataa koulutuksen päivät Google-kalenteriisi tästä.

 

PS. Yrityksemme täyttää tänä vuonna 40 vuotta. Juhlan kunniaksi olemme tehneet toiminnastamme videon. Katso video tästä.

 

Lisätiedot

Sinikka Karjalainen

[email protected]

+358 40 72 22 817

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Export Manager Programme

Yrityksen tiedot

Osallistujan tiedot

Peruutusehto: Mikäli joudut perumaan ilmoittautumisesi, niin tee se viimeistään 5 arkipäivää ennen kurssin alkua. Sen jälkeen tulleista perumisista laskutamme 25 % osallistumismaksusta. *