Exporters Club

Exporters Club kutsuu kansainvälisen liiketoiminnan kehittämisestä kiinnostuneita yrityksiä jäseniksi!

 

Exporters Club on tarkoitettu yrityksille, jotka ovat kiinnostuneita aloittamaan tai kehittämään uusia tai jo olemassa olevia kansainvälistymishankkeita viennin tai tuonnin kehittämiseksi.

 

Tämä on erinomainen mahdollisuus verkostoitumiseen muiden klubilaisten kanssa. Löydä uusia yhteistyökumppaneita, asiakkaita tai vaikkapa alihankkijoita!

 

Klubin jäsenyys tarjoaa sinulle kerran kuussa informatiivisen verkostoitumistilaisuuden (ZOOM), jossa saat ajankohtaista tietoa eri markkina-alueilta.

 

Markkina-alueita voivat olla mm.: Venäjä, Ukraina, Viro, Latvia, Liettua, Saksa, Espanja, Italia, Iso-Britannia, Ruotsi, Norja, Tanska, Itävalta ja Sveitsi.

 

Asiantuntijamme eri kohdealueilta kertovat kohdealueiden liiketoimintamahdollisuuksista eri toimialoilla. Tarkemmat aikataulut ja kevään tilaisuuksien aiheet ovat liitteessä. Aihealueet syksyn osalta täsmentyvät klubin jäsenten toivomuksien perusteella.

 

Lue tästä mitä muuta klubin jäsenyydellä saat.

 

Kiinnostuitko?

Ilmoittaudu mukaan 14.1.2022 mennessä, sillä ensimmäinen tilaisuus on jo 25.1.2022.

 

Lisätietoja: Sinikka Karjalainen

[email protected]

040 72 22 817

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Exporters Club

Yrityksen tiedot

Osallistujan tiedot

Peruutusehto: Mikäli joudut perumaan ilmoittautumisesi, niin tee se viimeistään 5 arkipäivää ennen kurssin alkua. Sen jälkeen tulleista perumisista laskutamme 25 % osallistumismaksusta. *