Kasvuun johtaminen 2021 I, ETÄ Länsi-Suomi

Kesäkuussa 2021 aloitamme Länsi-Suomen alueelle suunnatun Kasvuun johtaminen koulutuksen, joka on suunnattu pääasiassa kansainvälistymällä kasvua hakeville pk-yrityksille.

Koulutus toteutetaan etä-koulutuksena Varsinais-Suomen, Satakunnan, Pirkanmaan, Keski-Suomen Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan alueen pk-yritysten avainhenkilöille.

Pk-yrityksen kasvuun johtaminen- koulutuksen tavoitteena on:

  1. Lisätä osallistujan ymmärrystä ja osaamista pk-yritysten liiketoiminnan kansainvälisen kasvun keinoista, kasvun rakentamisesta ja johtamisesta sekä kasvun kriittisistä menestystekijöistä sekä riskeistä.
  2. Tunnistaa kasvun mahdollistavia tekijöitä ja oppia hyödyntämään niitä
  3. Saada työkaluja kasvun esteiden raivaamiseksi ja riskien hallintaan
  4. Koulutuksen ja konsultointipäivien aikana kartoitetaan osallistujan yrityksen lähtötilanne ja laaditaan yrityksen kasvua ja sen hallintaa tukeva strateginen kehittämissuunnitelma.

 

Koulutukseen kuuluu yhteensä 10 (5 x 2) päivää etäkoulutusta ja 2 osallistujakohtaista konsultointipäivää. Oheisessa liitteessä on tarkemmin kuvattu päivien sisältö ja aihekokonaisuudet.

Toimimme puitetoimittajana tässä ELY-keskuksen koulutuksessa. Koulutus on ELY-keskuksen tukema, joten osallistuminen tälle koulutukselle on todella edullista!

Kokonaisuuden osallistumismaksu on 1 590 € + alv 24 % / osallistuja.

Ilmoittautuminen: LINKKI ELY-KESKUKSEN ILMOITTAUTUMISJÄRJESTELMÄÄN

Ilmoittautumisaika: Ilmoittautumiset 11.6.2021 mennessä.

Tervetuloa mukaan!

 

Lisätietoja:

Sinikka Karjalainen

Konsulttitoimisto

Seppo Hoffrén Oy

Consultancy

sinikka.karjalainen@ktshc.fi

040 72 22 817