YOM Miten rakennan vuorovaikutusta digikanavissa 2023 I

Vuorovaikutus digikanavissa onkin aivan uudenlaista ja keinot erilaisia kuin perinteisessä vuorovaikutuksessa.

Mutta millaisia haasteita siinä on ja mitkä ovat digitaalisen vuorovaikutuksen haasteet? Entäpä millaisia vuorovaikutuskeinoja on ja kuinka niitä käytetään tehokkaasti?

 

Tule mukaan valmennukselle, joka paneutuu digitaalisen vuorovaikutuksen kehittämiseen ja eri vuorovaikutuskanavien tehokkaaseen käyttöön. Koulutus on jaettu kahteen päivään.

Kohderyhmänä ovat vain Pohjois-Savon alueen pk-yritysten avainhenkilöt tittelistä riippumatta. Koulutus toteutetaan Zoom-sovelluksella, joka mahdollistaa keskustelun ja yhdessä olon mutta turvallisesti. Tutustu valmennuksen tarkempaan sisältöön linkistä.

 

AIKA JA PAIKKA: ETÄKOULUTUS (ZOOM) TI 25.4.2023 KLO 8.30–12 JA KE 3.5.2023 KLO 8.30–12 (2×3,5 h) Voit ladata koulutuksen päivät suoraan Google-kalenteriisi tästä.

ILMOITTAUTUMISET: 14.4.2023 MENNESSÄ linkistä.

HINTA: MAKSUTON (ovh. norm. 198 €/hlö) (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)

 

Toteutamme valmennuksen yhteistyössä YOM-palvelun kanssa. Ilmoittautuminen tulee perua vähintään viikkoa ennen koulutuksen alkua. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme ovh. hinnan (198€/hlö) suuruisen osallistumismaksun (mahdollinen peruutus tulee tehdä viimeistään viikkoa ennen koulutusta).

 

LISÄTIETOJA: Sinikka Karjalainen, Konsulttitoimisto Seppo Hoffrén Oy Consultancy 040 72 22 817, sinikka.karjalainen@ktshc.fi

Alkaa

25.04.2023

Kouluttajat