Myynnin tehovalmennus – Social Selling työkaluna ETÄ 2021 VI

Hyvä yritysjohtaja

Myynti on eräs yrityksen tuloksekkaan toiminnan perusasioista. Vain hyvin toimivan ja tehokkaan myynnin ja markkinoinnin avulla yritys pystyy hakemaan kasvua ja kehittymään toiminnassaan. Myynti on myös toiminto, jossa on varmasti aina parantamisen varaa.

 

  • Kuinka tehokasta ja tuloksellista on sinun yrityksesi myynti?
  • Kuinka myynnin tehokkuutta voisi kehittää?
  • Kuinka kehittäisit omia vuorovaikutustaitojasi asiakkaan kohtaamisessa?
  • Kuinka käsittelen hankalia asiakkaita, vai onko niitä?
  • Kuinka digitaalinen markkinointi voisi auttaa meidän yritystämme?

 

Tule mukaan Myynnin tehovalmennukselle, jonka aloitamme etäkoulutuksena. Valmennus on tarkoitettu kaikille, jotka ovat myynnin kanssa tekemisissä esim. myyntineuvottelijoille, myyntipäälliköille, asentajille, jälkimarkkinoijille, pk-yrittäjille jne.

 

Sisältö: Ohjelma sisältää 6 x 7 tuntia etäkoulutusta myynnin ja markkinoinnin keskeisistä osa-alueista. Tarkempi ohjelma ja koulutuspäivien aiheet ovat oheisessa liitteessä.

 

Osallistumismaksu ja ilmoittautuminen: Osallistumismaksu on vain 1 575 € + alv 24 % /osallistuja. Ohjelmaan voimme ottaa mukaan vain 10 osallistujaa, joten kannattaa ilmoittautua pikaisesti oheisella lomakkeella tai sähköpostilla sinikka.karjalainen@ktshc.fi. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 15.11.2021

Lataa koulutuksen päivät Google-kalenteriisi tästä.

 

Lisätietoja saat: Sinikka Karjalainen, puh 040 72 22 817 tai sinikka.karjalainen@ktshc.fi

 

PS. Yrityksemme täyttää tänä vuonna 40 vuotta. Juhlan kunniaksi olemme tehneet toiminnastamme videon. Katso video tästä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Myynnin tehovalmennukseen

Yrityksen tiedot

Osallistujan tiedot

Peruutusehto: Mikäli joudut perumaan ilmoittautumisesi, niin tee se viimeistään 5 arkipäivää ennen kurssin alkua. Sen jälkeen tulleista perumisista laskutamme 25 % osallistumismaksusta. *

Alkaa

22.11.2021

Kouluttajat