Projektipäällikön tehovalmennus ETÄ 2022 III AP

Projektipäällikön tehovalmennus on alkamassa lokakuussa ETÄ- valmennuksena. Valmennus sisältää 12 x 3,5 tunnin mittaisia koulutusjaksoja ja toteutetaan Zoom-ohjelmiston kautta.

 

Koulutuksen kohderyhmänä on projektityötä tekevät yritykset, jotka haluavat paremman projektin johtamisen avulla parantaa liiketoimintaansa. Koulutus sopii kaikille projektimuotoista työtä tekeville kuten projektipäälliköille, osaprojektien vetäjille, projektiryhmän jäsenille, projekteissa toimiville asiantuntijoille ja projektitoimistossa työskenteleville henkilöille.

Projektipäällikön tehovalmennus antaa osallistujille valmiuksia projektipäällikön tehtävässä onnistumiselle ja antaa lisätietoa projektin suunnittelusta, toteutuksesta ja ohjauksesta ja projektitoiminnan tehostamisesta. Valmennuksen tarkempaan sisältöön pääset tutustumaan tästä.

Osallistumismaksu on 1 575 € + alv/osallistuja.

 

Valmennuksen ja henkilökohtaisen kehittymisen tueksi on mahdollista ostaa myös yrityskohtaisia konsultointipäiviä. Mikäli ostat myös konsultointipäivän, on osallistumishinta 2 875 € + alv. Konsultointipäivien aiheet sovitaan kunkin osallistujan tarpeen mukaan erikseen. Koulutus toteutetaan ajalla 14.10.2022 -26.4.2023. Voit ladata koulutuksen päivät Google-kalenteriisi tästä.

 

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja:
Sinikka Karjalainen, markkinointipäällikkö
040 7222 817
sinikka.karjalainen@ktshc.fi

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Projektipäällikön tehovalmennukseen

Yrityksen tiedot

Osallistujan tiedot

Peruutusehto: Mikäli joudut perumaan ilmoittautumisesi, niin tee se viimeistään 5 arkipäivää ennen kurssin alkua. Sen jälkeen tulleista perumisista laskutamme 25 % osallistumismaksusta. *

Alkaa

14.10.2022

Kouluttajat