Projektipäällikön tehovalmennus 2023 I ETÄ, AP

Projektipäällikön tehovalmennus on alkamassa tammikuussa etävalmennuksena.

Valmennus sisältää 12 x 3,5 tunnin mittaisia koulutusjaksoja ja toteutetaan Zoom-sovelluksen kautta.

 

Koulutuksen kohderyhmänä on projektityötä tekevät yritykset, jotka haluavat paremman projektin johtamisen avulla parantaa liiketoimintaansa. Koulutus sopii kaikille projektimuotoista työtä tekeville kuten projektipäälliköille, osaprojektien vetäjille, projektiryhmän jäsenille, projekteissa toimiville asiantuntijoille ja projektitoimistossa työskenteleville henkilöille.

Projektipäällikön tehovalmennus antaa osallistujille valmiuksia projektipäällikön tehtävässä onnistumiselle ja antaa lisätietoa projektin suunnittelusta, toteutuksesta ja ohjauksesta ja projektitoiminnan tehostamisesta. Tarkempi sisältö tästä.

Osallistumismaksu on 1 575 + alv/osallistuja.

 

Valmennuksen ja henkilökohtaisen kehittymisen tueksi on mahdollista ostaa myös yrityskohtaisia konsultointipäiviä. Mikäli ostat myös konsultointipäivän, on osallistumishinta 2 875 + alv. Konsultointipäivien aiheet sovitaan kunkin osallistujan tarpeen mukaan erikseen.

Koulutus toteutetaan ajalla 30.1. -5.9.2023.

Tervetuloa mukaan!

 

Lisätietoja

Sinikka Karjalainen, markkinointipäällikkö

040 7222 817

sinikka.karjalainen@ktshc.fi

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Projektipäällikön tehovalmennukseen

Yrityksen tiedot

Osallistujan tiedot

Peruutusehto: Mikäli joudut perumaan ilmoittautumisesi, niin tee se viimeistään 5 arkipäivää ennen kurssin alkua. Sen jälkeen tulleista perumisista laskutamme 25 % osallistumismaksusta. *

Alkaa

30.01.2023

Kouluttajat