Talouden ja tuottavuuden johtaminen 2021 I, Kaakkois-Suomi

Elokuusssa 2021 aloitamme Kouvolassa koulutuksen, jonka aihekokonaisuus on varmasti ajankohtainen ja tarpeellinen kaikille yrityksille! Yrityksen talouden hyvällä hoidolla ja tuottavuuden parantamisella on mahdollista saada aikaan selviä säästöjä yrityksessä.

Pk-yrityksen talouden ja tuottavuuden kehittämiseen suunnatun koulutuksen tavoitteena on:

  • Tarkentaa käsitystä yrityksen taloudellisesta tilanteesta ja talouden merkityksestä liiketoiminnan pitkäjänteisen suunnittelun ja johtamisen työkaluna.
  • Koulutuksen aikana käydään läpi talousinformaation merkitys liiketoiminnassa, talouden ja tuottavuuden välinen suhde (ml. henkilöstöasiat) sekä yritysjuridiikkaa ja- verotusta.
  • Koulutuksessa painotetaan prosessien kehittämistä ja resurssien käytön ymmärrystä ja suunnittelun tärkeyttä.
  • Eri aihealueiden yhteydessä pohditaan digitalisaation tuomia mahdollisuuksia yrityksen talouden ja tuottavuuden kehittämiseksi.
  • Koulutuksen ja konsultoinnin aikana osallistujat tunnistavat kehittämistä vaativia talouteen ja/tai tuottavuuteen liittyviä osa-alueita yrityksessä ja saavat tukea ja työkaluja niiden kehittämiseen erilaiset muutostilanteet huomioiden.

 

Koulutus on tarkoitettu Kaakkois-Suomen alueen pk-yrityksien johto- ja avainhenkilöille, jotka haluavat kehittää ja kasvattaa yritystään talouden ja tuottavuuden näkökulmasta.

Koulutukseen kuuluu yhteensä 10 päivää (5 x 2 pv) koulutusta ja 2 osallistujakohtaista konsultointipäivää. Oheisessa liitteessä on tarkemmin kuvattu päivien sisältö ja aihekokonaisuudet.

Toimimme puitetoimittajana tässä ELY-keskuksen koulutuksessa. Koulutus on ELY-keskuksen tukema, joten osallistuminen tälle koulutukselle on todella edullista!

Kokonaisuuden osallistumismaksu on 1 590 € + alv 24 % / osallistuja.

Ilmoittautuminen: LINKKI ELY-KESKUKSEN ILMOITTAUTUMISJÄRJESTELMÄÄN

Ilmoittautumisaika: Ilmoittautumiset 20.8.2021 mennessä.

Tervetuloa mukaan!

 

Lisätietoja:

Sinikka Karjalainen

Konsulttitoimisto

Seppo Hoffrén Oy

Consultancy

sinikka.karjalainen@ktshc.fi

040 72 22 817

Alkaa

26.08.2021