Alkaa

11.06.2024

Kouluttajat


Kesäkuussa 2024 aloitamme koulutuksen, jonka aihekokonaisuus on varmasti ajankohtainen ja tarpeellinen kaikille yrityksille! Yrityksen talouden hyvällä hoidolla ja tuottavuuden parantamisella on mahdollista saada aikaan selviä säästöjä yrityksessä.

 

Pk-yrityksen talouden ja tuottavuuden kehittämiseen suunnatun koulutuksen tavoitteena on:

  • Tarkentaa käsitystä yrityksen taloudellisesta tilanteesta ja talouden merkityksestä liiketoiminnan pitkäjänteisen suunnittelun ja johtamisen työkaluna
  • Lisätä osallistujan ymmärrystä talousinformaation merkityksestä liiketoiminnassa, talouden ja tuottavuuden välisestä suhteesta (ml. henkilöstöasiat) sekä yritysjuridiikasta ja- verotuksesta.
  • Painottaa prosessien kehittämistä, resurssien käyttöä ja suunnittelun tärkeyttä sekä digitalisaation tuomia mahdollisuuksia yrityksen talouden ja tuottavuuden kehittämiseksi.
  • Koulutuksen aikana osallistujat tunnistavat kehittämistä vaativia talouteen tai tuottavuuteen liittyviä osa-alueita yrityksessä ja saavat tukea ja työkaluja niiden kehittämiseen erilaiset muutostilanteet huomioiden.

 

Koulutus on tarkoitettu pk-yrityksien johto- ja avainhenkilöille, jotka haluavat kehittää ja kasvattaa yritystään talouden ja tuottavuuden näkökulmasta.

Koulutukseen kuuluu yhteensä 10 päivää lähikoulutusta (5 x 2 pv). Ensimmäinen jakso järjestetään Tampereella, muiden jaksojen pitopaikat tarkentuvat myöhemmin.

 

Koulutuksen laajempi ohjelma

 

Kokonaisuuden osallistumismaksu on 2495 € + alv 24 % / osallistuja.

Laskutus 1. kurssijakson jälkeen, 7 pvä netto.

 

Tervetuloa mukaan!

 

Lisätietoja

Henry Hoffrén

Ktsh Oy Consultancy

henry.hoffren@ktshc.fi

+358 40 1966 684

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Talouden ja tuottavuuden tehovalmennus

Yrityksen tiedot

Osallistujan tiedot

Peruutusehto: Mikäli joudut perumaan ilmoittautumisesi, niin tee se viimeistään 5 arkipäivää ennen kurssin alkua. Sen jälkeen tulleista perumisista laskutamme 25 % osallistumismaksusta. *

Alkaa

11.06.2024

Kouluttajat


Ota yhteyttä

Puijonkatu 30, 2. krs
70110 Kuopio
puh. +358 207 211 400
company@ktshc.fi

Ota yhteyttä
Suostumus