Tehokas vuorovaikuttaminen digikanavissa 2022 I IP

Valmennuksen tavoitteena on tunnistaa vuorovaikutuksen haasteet digikanavissa ja löytää keinoja haasteiden voittamiseksi. Mitkä ovat tuloksekkaimmat vuorovaikutuskeinot juuri teidän yrityksellenne?

Nyt kannattaa tulla mukaan valmennukselle, joka antaa eväitä digikanavien tehokkaaseen käyttöön ja vuorovaikutuksen kehittämiseen eri kanavissa. Mukaan kannattaa tulla kaikkien, jotka vastaavat yrityksen markkinoinnista, vaikka koko myyntitiimi!

 

Valmennus sisältää 2 x 3,5 tuntia etävalmennusta Zoom sovelluksen avulla, joten mukaan voi tulla mistä päin Suomea tahansa. Voit tutustua koulutuksen tarkempaan sisältöön tästä. Pääset lataamaan koulutuksen päivät suoraan Google-kalenteriisi tästä.

Hintakin on edullinen, vain 195 € + alv/osallistuja. Osallistujamäärä on rajoitettu vain 10 osallistujaa/ryhmä, joten kannattaa ilmoittautua pian.

Lisätietoja: Annan mielelläni lisätietoja: puh. 040 72 22 817, sinikka.karjalainen@ktshc.fi

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen koulutukseen: Tehokas vuorovaikuttaminen digikanavissa 2022 I IP

Yrityksen tiedot

Osallistujan tiedot

Peruutusehto: Mikäli joudut perumaan ilmoittautumisesi, niin tee se viimeistään 5 arkipäivää ennen kurssin alkua. Sen jälkeen tulleista perumisista laskutamme 25 % osallistumismaksusta. *

Alkaa

19.12.2022

Kouluttajat