TJ-EXTRA eli jatkovalmennus Toimitusjohtajakurssin käyneille 2023 I

Toimitusjohtajakursseja on pidetty vuodesta 1991 lähtien ja kursseja on aloitettu jo yli 460 kpl. Osallistujia on vuosien saatossa ollut kaikkiaan n. 7 000!

Kurssista on tullutkin erittäin suosittu ja saamamme palautteet ovat erinomaisia.

 

Toimitusjohtajakurssille on kaivattu jatko-ohjelmaa, joten aloitamme Tampereella 2.2.2023 kaikille Toimitusjohtajakurssin käyneille taatusti mielenkiintoisen jatkovalmennuksen.

Kurssi pidetään kokonaan lähikoulutuksena. Jaksot 1 ja 5 pidetään Tampereella, jaksot 2 ja 4 Helsingissä ja jakso 3 Turussa. Tarkemmat paikat liitteessä.

Voit ladata koulutuksen päivät suoraan Google-kalenteriisi tästä.

 

Kurssin aiheet jatkavat siitä mihin Toimitusjohtajakurssilla päästiin ja aiheet täydentävät ja päivittävät jo saatuja oppeja ja onhan mukana toki uusiakin aiheita.

Osallistumishinta on 2 300 € + alv sisältäen 10 päivää koulutusta.

Voit toki ostaa myös konsultointipäiviä tukemaan koulutuksen jotain osa-aluetta tai henkilökohtaiseen sparraukseen.

Tule ihmeessä mukaan. Mukaan voimme ottaa vain max. 20 osallistujaa! Ilmoittaudu viimeistään 20.1.2023. Nyt on erinomainen mahdollisuus tavata tuttuja, saada uusia kontakteja ja yhteistyökumppaneitakin.

 

Sinikka Karjalainen

Konsulttitoimisto Seppo Hoffrén Oy Consultancy

s.karjalainen@ktshc.fi

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Tj-EXTRA

Yrityksen tiedot

Osallistujan tiedot

Peruutusehto: Mikäli joudut perumaan ilmoittautumisesi, niin tee se viimeistään 5 arkipäivää ennen kurssin alkua. Sen jälkeen tulleista perumisista laskutamme 25 % osallistumismaksusta. *