Toimitusjohtajakurssi 2021 I Tampere

Elokuussa 2021 alkaa Tampereella erittäin suosittu

TOIMITUSJOHTAJAKURSSI

Olemme toteuttaneet Toimitusjohtajakursseja jo vuodesta 1991 lähtien. Vuosittain toteutamme n. 10 Toimitusjohtajakurssia ympäri Suomea. Yli 450 kurssia olemme toteuttaneet ja osallistujia näillä kursseilla on ollut tänä aikana jo yli 6 800. Osallistujat ovat olleet toimitusjohtajia, markkinointipäälliköitä, tuotantopäälliköitä ja erilaisissa esimiesasemassa olevia yrityksen avainhenkilöitä.

Kenelle: Kurssi on tarkoitettu johtotehtävissä työskenteleville tai tulosvastuullisiin tehtäviin siirtyville henkilöille, jotka haluavat valmiuksia yrityksen kokonaisvaltaiseen johtamiseen. Ketä sinä haluat yrityksessäsi kehittää?

Sisältö: Toimitusjohtajakurssi sisältää 10 kaksipäiväistä koulutusjaksoa yrityksen johtamisen keskeisistä osa-alueista. Kurssiin voi ostaa myös yhden yrityskohtaisen konsultointipäivän, jonka voi käyttää esim. yritysanalyysiin tai muuhun teille ajankohtaisen asian kehittämiseen. Tarkempi kurssin sisältö on liitteenä.

Toteutamme Toimitusjohtajakurssin ajalla 19.8.2021 –3.6.2022. Koulutusjaksot toteutetaan lähikoulutuksena, jollei koronatilanne kiellä kokonaan kokoontumisia.

Osallistumismaksu: Osallistumismaksu on vain 3 175 € + alv 24 % / osallistuja ilman konsultointipäivää

ja 4 400 € + alv 24 %, jos haluat lisäksi yhden konsultointipäivän.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautua voi oheisella ilmoittautumislomakkeella. Kurssille kannattaa ilmoittautua jo nyt, sillä usein kurssi on täynnä jo kauan ennen viimeistä ilmoittautumispäivää (9.8.2021). Kurssille voidaan ottaa vain 10-15 ensimmäistä (koronatilanteesta riippuen).

Lataa koulutuksen päivät Google-kalenteriisi tästä.

Koulutuspaikka: Technopolis Yliopistonrinne, Kalevantie 2, Tampere

Lisätietoja: Annan mielelläni lisätietoja: puh. 040 72 22 817, sinikka.karjalainen@ktshc.fi, www.ktshc.fi.

Ilmoittautuminen

Please select a valid form

Alkaa

19.08.2021

Kouluttajat


Sijainti

Technopolis, Kalevantie 2, Tampere, Suomi