Toimitusjohtajakurssi 2021 II Turku

Elokuussa 2021 alkaa Turussa erittäin suosittu

TOIMITUSJOHTAJAKURSSI

Olemme toteuttaneet Toimitusjohtajakursseja jo vuodesta 1991 lähtien. Vuosittain toteutamme n. 10 Toimitusjohtajakurssia ympäri Suomea. Yli 450 kurssia olemme toteuttaneet ja osallistujia näillä kursseilla on ollut tänä aikana jo yli 6 800. Osallistujat ovat olleet toimitusjohtajia, markkinointipäälliköitä, tuotantopäälliköitä ja erilaisissa esimiesasemassa olevia yrityksen avainhenkilöitä.

Kenelle: Kurssi on tarkoitettu johtotehtävissä työskenteleville tai tulosvastuullisiin tehtäviin siirtyville henkilöille, jotka haluavat valmiuksia yrityksen kokonaisvaltaiseen johtamiseen. Ketä sinä haluat yrityksessäsi kehittää?

Sisältö: Toimitusjohtajakurssi sisältää 10 kaksipäiväistä koulutusjaksoa yrityksen johtamisen keskeisistä osa-alueista. Kurssiin voi ostaa myös yhden yrityskohtaisen konsultointipäivän, jonka voi käyttää esim. yritysanalyysiin tai muuhun teille ajankohtaisen asian kehittämiseen. Tarkempi kurssin sisältö on liitteenä.

Toteutamme Toimitusjohtajakurssin ajalla 30.8.2021 –17.5.2022. Koulutusjaksot toteutetaan lähijaksoina, jollei koronatilanne estä kokonaan kokoontumista.

Osallistumismaksu: Osallistumismaksu on vain 3 175 € + alv 24 % / osallistuja ilman konsultointipäivää

ja 4 400 € + alv 24 %, jos haluat lisäksi yhden konsultointipäivän.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautua voi oheisella ilmoittautumislomakkeella. Kurssille kannattaa ilmoittautua jo nyt, sillä usein kurssi on täynnä jo kauan ennen viimeistä ilmoittautumispäivää (20.8.2021). Kurssille voidaan ottaa vain 10-15 ensimmäistä (koronatilanteesta riippuen).

Lataa koulutuksen päivät Google-kalenteriisi tästä.

Koulutuspaikka: Turun Messukeskus

Lisätietoja: Annan mielelläni lisätietoja: puh. 040 72 22 817, [email protected], www.ktshc.fi.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Toimitusjohtajakurssille

Yrityksen tiedot

Osallistujan tiedot

Peruutusehto: Mikäli joudut perumaan ilmoittautumisesi, niin tee se viimeistään 5 arkipäivää ennen kurssin alkua. Sen jälkeen tulleista perumisista laskutamme 25 % osallistumismaksusta. *

Alkaa

30.08.2021

Kouluttajat


Sijainti

Turun Messukeskus, Messukentänkatu, Turku, Suomi