Toimitusjohtajakurssi 2022 I Tampere

Tammikuussa 2022 alkaa Tampereella erittäin suosittu

TOIMITUSJOHTAJAKURSSI

Olemme toteuttaneet Toimitusjohtajakursseja jo vuodesta 1991 lähtien. Vuosittain toteutamme n. 10 Toimitusjohtajakurssia ympäri Suomea. Olemme toteuttaneet yli 460 kurssia ja osallistujia näillä kursseilla on ollut tänä aikana jo miltei 7 000. Osallistujat ovat olleet toimitusjohtajia, markkinointipäälliköitä, tuotantopäälliköitä ja erilaisissa esimiesasemassa olevia yrityksen avainhenkilöitä.

 

Kenelle: Kurssi on tarkoitettu johtotehtävissä työskenteleville tai tulosvastuullisiin tehtäviin siirtyville henkilöille, jotka haluavat valmiuksia yrityksen kokonaisvaltaiseen johtamiseen. Ketä sinä haluat yrityksessäsi kehittää?

Sisältö: Toimitusjohtajakurssi sisältää 10 kaksipäiväistä koulutusjaksoa yrityksen johtamisen keskeisistä osa-alueista. Kurssiin kuuluu myös yksi osallistujakohtainen konsultointipäivä, jonka voi käyttää esim. yritysanalyysiin tai muuhun teille ajankohtaisen asian kehittämiseen. Konsultointipäivän aikataulu sovitaan erikseen. Tarkempi kurssin sisältö on liitteenä.

Toteutamme Toimitusjohtajakurssin ajalla 17.1. –15.11.2022. Koulutusjaksot toteutetaan lähikoulutuksena, jollei koronatilanne kiellä kokonaan kokoontumisia.

Osallistumismaksu: Osallistumismaksu on vain 4 475 € + alv 24 % / osallistuja.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautua voi oheisella ilmoittautumislomakkeella. Kurssille kannattaa ilmoittautua jo nyt, sillä usein kurssi on täynnä jo kauan ennen viimeistä ilmoittautumispäivää (7.1.2022). Kurssille voidaan ottaa vain 10-15 ensimmäistä (koronatilanteesta riippuen).

Koulutuspaikka: Technopolis Yliopistonrinne, Kalevantie 2, Tampere

Lataa koulutuksen päivät Google-kalenteriisi tästä.

 

Lisätietoja:  Annan mielelläni lisätietoja: puh. 040 72 22 817, [email protected], www.ktshc.fi.

 

Tervetuloa mukaan!

 

PS. Yrityksemme täyttää tänä vuonna 40 vuotta. Juhlan kunniaksi olemme tehneet toiminnastamme videon. Katso video tästä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Toimitusjohtajakurssille

Yrityksen tiedot

Osallistujan tiedot

Peruutusehto: Mikäli joudut perumaan ilmoittautumisesi, niin tee se viimeistään 5 arkipäivää ennen kurssin alkua. Sen jälkeen tulleista perumisista laskutamme 25 % osallistumismaksusta. *

Alkaa

17.01.2022

Kouluttajat


Sijainti

Technopolis Yliopistonrinne Tampere, Kalevantie, Tampere, Suomi