Toimitusjohtajakurssi 2022 I Turku

Helmikuussa 2022 alkaa Turussa erittäin suosittu

TOIMITUSJOHTAJAKURSSI

Olemme toteuttaneet Toimitusjohtajakursseja jo vuodesta 1991 lähtien. Vuosittain toteutamme n. 10 Toimitusjohtajakurssia ympäri Suomea. Olemme toteuttaneet yli 460 kurssia ja osallistujia näillä kursseilla on ollut tänä aikana jo lähes 7 000. Osallistujat ovat olleet toimitusjohtajia, markkinointipäälliköitä, tuotantopäälliköitä ja erilaisissa esimiesasemassa olevia yrityksen avainhenkilöitä.

 

Kenelle: Kurssi on tarkoitettu johtotehtävissä työskenteleville tai tulosvastuullisiin tehtäviin siirtyville henkilöille, jotka haluavat valmiuksia yrityksen kokonaisvaltaiseen johtamiseen. Ketä sinä haluat yrityksessäsi kehittää?

Sisältö: Toimitusjohtajakurssi sisältää 10 kaksipäiväistä koulutusjaksoa yrityksen johtamisen keskeisistä osa-alueista. Kurssiin sisältyy myös yksi osallistujakohtainen konsultointipäivä, jonka voi käyttää esim. yritysanalyysiin tai muuhun teille ajankohtaisen asian kehittämiseen. Tarkempi kurssin sisältö on liitteenä. Konsultointipäivän ajankohta sovitaan erikseen.

Toteutamme Toimitusjohtajakurssin ajalla 10.2. –16.12.2022. Koulutusjaksot toteutetaan lähijaksoina, jollei koronatilanne estä kokonaan kokoontumista.

Osallistumismaksu: Osallistumismaksu on vain 4 475 € + alv 24 % / osallistuja.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautua voi oheisella ilmoittautumislomakkeella. Kurssille kannattaa ilmoittautua jo nyt, sillä usein kurssi on täynnä jo kauan ennen viimeistä ilmoittautumispäivää (31.1.2022). Kurssille voidaan ottaa vain 10-15 ensimmäistä (koronatilanteesta riippuen).

Lataa koulutuksen päivät Google-kalenteriisi tästä.

Koulutuspaikka: Turun Messukeskus

 

Lisätietoja: Annan mielelläni lisätietoja: puh. 040 72 22 817, [email protected], www.ktshc.fi.

 

Tervetuloa mukaan!

 

PS. Yrityksemme täyttää tänä vuonna 40 vuotta. Juhlan kunniaksi olemme tehneet toiminnastamme videon. Katso video tästä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Toimitusjohtajakurssille

Yrityksen tiedot

Osallistujan tiedot

Peruutusehto: Mikäli joudut perumaan ilmoittautumisesi, niin tee se viimeistään 5 arkipäivää ennen kurssin alkua. Sen jälkeen tulleista perumisista laskutamme 25 % osallistumismaksusta. *

Alkaa

10.02.2022

Kouluttajat


Sijainti

Turun Messukeskus, Messukentänkatu, Turku, Suomi