Toimitusjohtajakurssi 2023 II Tampere

Olemme toteuttaneet Toimitusjohtajakursseja jo vuodesta 1991 lähtien. Vuosittain toteutamme n. 10 Toimitusjohtajakurssia ympäri Suomea. Olemme toteuttaneet lähes 500 kurssia ja osallistujia näillä kursseilla on ollut tänä aikana jo yli 7200. Osallistujat ovat olleet toimitusjohtajia, markkinointipäälliköitä, tuotantopäälliköitä ja erilaisissa esihenkilöasemassa olevia yrityksen avainhenkilöitä.

 

Kenelle: Kurssi on tarkoitettu johtotehtävissä työskenteleville tai tulosvastuullisiin tehtäviin siirtyville henkilöille, jotka haluavat valmiuksia yrityksen kokonaisvaltaiseen johtamiseen. Ketä sinä haluat yrityksessäsi kehittää?

Sisältö: Toimitusjohtajakurssi sisältää 10 x 2 päivää koulutusta yrityksen johtamisen keskeisistä osa-alueista. Kurssiin voit ostaa myös osallistujakohtaisen konsultointipäivän, jonka voi käyttää esim. yritysanalyysiin tai muuhun teille ajankohtaisen asian kehittämiseen. Konsultointipäivän aikataulu sovitaan erikseen. Pääset tutustumaan kurssin referensseihin tästä. Tarkemman kurssin sisällön löydät liitteenä.

Toteutamme Toimitusjohtajakurssin ajalla 14.3.2023 –21.2.2024. Koulutusjaksot toteutetaan lähikoulutuksena. Voit ladata koulutuksen päivät Google-kalenteriisi tästä.

 

Osallistumismaksu: Osallistumismaksu on vain 3 175 € + alv 24 % / osallistuja ja mikäli ostat myös konsultointipäivän, on osallistumishinta 4 475 € + alv.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautua voi oheisella ilmoittautumislomakkeella. Kurssille kannattaa ilmoittautua hyvissä ajoin, sillä usein kurssi on täynnä jo ennen viimeistä ilmoittautumispäivää (3.3.2023). Kurssille voidaan ottaa vain 15-20 ensimmäistä.

Koulutuspaikka: Varalan urheiluopisto, Tampere.

Lisätietoja: Annan mielelläni lisätietoja: puh. 040 72 22 817, sinikka.karjalainen@ktshc.fi, www.ktshc.fi.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Toimitusjohtajakurssille

Yrityksen tiedot

Osallistujan tiedot

Peruutusehto: Mikäli joudut perumaan ilmoittautumisesi, niin tee se viimeistään 5 arkipäivää ennen kurssin alkua. Sen jälkeen tulleista perumisista laskutamme 25 % osallistumismaksusta. *

Alkaa

14.03.2023

Kouluttajat


Sijainti

Varalan urheiluopisto, Varalankatu, Tampere, Suomi