Toimitusjohtajakurssi Seinäjoki 2021 I

Olemme toteuttaneet Toimitusjohtajakursseja jo vuodesta 1991 lähtien. Vuosittain toteutamme n. 10 Toimitusjohtajakurssia ympäri Suomea. Yli 450 kurssia olemme toteuttaneet ja osallistujia näillä kursseilla on ollut tänä aikana jo yli 6 800. Osallistujat ovat olleet toimitusjohtajia, markkinointipäälliköitä, tuotantopäälliköitä ja erilaisissa esimiesasemassa olevia yrityksen avainhenkilöitä.

Kenelle: Kurssi on tarkoitettu johtotehtävissä työskenteleville tai tulosvastuullisiin tehtäviin siirtyville henkilöille, jotka haluavat valmiuksia yrityksen kokonaisvaltaiseen johtamiseen. Ketä sinä haluat yrityksessäsi kehittää?

Sisältö: Toimitusjohtajakurssi sisältää 10 kaksipäiväistä koulutusjaksoa yrityksen johtamisen keskeisistä osa-alueista. Kurssiin voi ostaa myös yhden yrityskohtaisen konsultointipäivän, jonka voi käyttää esim. yritysanalyysiin tai muuhun teille ajankohtaisen asian kehittämiseen. Tarkempi kurssin sisältö on liitteenä.

Toteutamme Toimitusjohtajakurssin ajalla 5.5.2021 – 7.4.2022. Koulutusjaksot toteutetaan lähikoulutuksena, jollei koronatilanne kiellä kokonaan kokoontumisia.

Osallistumismaksu: Osallistumismaksu on vain 3 175 € + alv 24 % / osallistuja ilman konsultointipäivää

ja 4 400 € + alv 24 %, jos haluat lisäksi yhden konsultointipäivän.

 Ilmoittautuminen: Ilmoittautua voi oheisella ilmoittautumislomakkeella. Kurssille kannattaa ilmoittautua jo nyt, sillä usein kurssi on täynnä jo kauan ennen viimeistä ilmoittautumispäivää (23.4.2021). Kurssille voidaan ottaa vain 10-15 ensimmäistä (koronatilanteesta riippuen).

 Koulutuspaikka: Scandic Seinäjoki

 Lisätietoja: Annan mielelläni lisätietoja: puh. 040 72 22 817, sinikka.karjalainen@ktshc.fi, www.ktshc.fi.

 Tervetuloa mukaan!

Konsulttitoimisto Seppo Hoffrén Oy Consultancy

Sinikka Karjalainen

markkinointipäällikkö

040 72 22 817

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Toimitusjohtajakurssille

Yrityksen tiedot

Osallistujan tiedot

Peruutusehto: Mikäli joudut perumaan ilmoittautumisesi, niin tee se viimeistään 5 arkipäivää ennen kurssin alkua. Sen jälkeen tulleista perumisista laskutamme 25 % osallistumismaksusta. *

Alkaa

05.05.2021

Kouluttajat


Sijainti

Scandic Seinäjoki, Kauppakatu, Seinäjoki, Suomi