Tuotantopäällikön tehovalmennus 2023 I ETÄ, AP

Tuotantopäällikön tehovalmennus on alkamassa tammikuussa etävalmennuksena.

Valmennus sisältää 12 x 3,5 tunnin mittaisia koulutusjaksoja ja toteutetaan Zoom-sovelluksen kautta. Voit ladata kurssin päivät suoraan Google-kalenteriisi tästä.

 

Koulutuksen kohderyhmänä on yritykset, jotka haluavat tuotannon/palveluiden tehostamisen kautta parantaa liiketoimintaansa. Osallistujina yritysten omistaja-yrittäjät, yritysjohto, tuotantopäälliköt ja muut tuotannosta/palvelutuotannosta vastaavat avainhenkilöt.

Tuotantopäällikön tehovalmennus antaa osallistujille valmiuksia tuotantopäällikön tehtävässä onnistumiselle ja antaa lisätietoa tuottavuuden eri osa-alueista ja sen tehostamisesta. Voit tutustua kurssin tarkempaan sisältö tästä.

Osallistumismaksu on 1 575 € + alv/osallistuja.

Koulutus toteutetaan ajalla 10.1. – 19.6.2023.

 

Valmennuksen ja henkilökohtaisen kehittymisen tueksi on mahdollista ostaa myös yrityskohtaisia konsultointipäiviä.

Mikäli haluat ostaa myös konsultointipäivän, on osallistumishinta 2 875 € + alv. Konsultointipäivien aiheet sovitaan kunkin osallistujan tarpeen mukaan erikseen.

 

Lisätietoja

Sinikka Karjalainen, markkinointipäällikkö

040 7222 817

sinikka.karjalainen@ktshc.fi

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Tuotantopäällikön tehovalmennukseen

Yrityksen tiedot

Osallistujan tiedot

Peruutusehto: Mikäli joudut perumaan ilmoittautumisesi, niin tee se viimeistään 5 arkipäivää ennen kurssin alkua. Sen jälkeen tulleista perumisista laskutamme 25 % osallistumismaksusta. *

Alkaa

10.01.2023

Kouluttajat