Tuotantopäällikön tehovalmennus ETÄ 2021 IV

Tämä koulutus on TÄYNNÄ, tilaa on vielä Tuotantopäällikön tehovalmennus VI koulutuksella, johon voit tutustua lisää täällä.

Tuotantopäällikön tehovalmennus on alkamassa huhtikuussa ETÄ- valmennuksena. Valmennus sisältää 12 x 3,5 tunnin mittaisia koulutusjaksoja ja toteutetaan Zoom-ohjelmiston kautta.

Koulutuksen kohderyhmänä on yritykset, jotka haluavat tuotannon/palveluiden tehostamisen kautta parantaa liiketoimintaansa. Osallistujina yritysten omistaja-yrittäjät, yritysjohto, tuotantopäälliköt ja muut tuotannosta/palvelutuotannosta vastaavat avainhenkilöt.

Tuotantopäällikön tehovalmennus antaa osallistujille valmiuksia tuotantopäällikön tehtävässä onnistumiselle ja antaa lisätietoa tuottavuuden eri osa-alueista ja sen tehostamisesta. Tarkempi sisältö tästä.

Valmennuksen hinta on 1 575 € +alv/osallistuja.

Ilmoittaudu pian, sillä mukaan mahtuu vain 10 osallistujaa, viimeinen ilmoittautumispäivä on 19.4.2021.

Lataa koulutuksen päivät Google-kalenteriisi tästä.

Valmennuksen ja henkilökohtaisen kehittymisen tueksi on mahdollista ostaa myös yrityskohtaisia konsultointipäiviä. Konsultointipäivien aiheet sovitaan kunkin osallistujan tarpeen mukaan erikseen.

 

Lisätietoja

Sinikka Karjalainen

markkinointipäällikkö

040 7222 817

[email protected]

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Tuotantopäällikön tehovalmennukseen

Yrityksen tiedot

Osallistujan tiedot

Peruutusehto: Mikäli joudut perumaan ilmoittautumisesi, niin tee se viimeistään 5 arkipäivää ennen kurssin alkua. Sen jälkeen tulleista perumisista laskutamme 25 % osallistumismaksusta. *

Alkaa

27.04.2021

Kouluttajat