Uusasiakashankinnan kehittäminen 2022 I AP

Kuinka laajentaa asiakaskuntaa ja kehittää uusasiakashankintaa?

Mitkä ovat parhaat digitaaliset kanavat uusasiakashankintaan ja miten niitä hyödynnetään uusasiakashankinnan työkaluina?

 

Tule mukaan varsinaiselle myynnin tehovalmennukselle, joka paneutuu uusasiakashankintaan sekä sen strategioihin, digitaalisuuden avulla. Valmennuksen tavoitteena on oppia ymmärtämään asiakkaan ostoprosessia, asiakaskunnan identifiointia ja digimarkkinoinnin mahdollisuuksia uusasiakashankinnassa.

Valmennus soveltuu kaikille myynnistä ja markkinoinnista vastaaville, omistajayrittäjille ja muille yrityksen avainhenkilöille. Nyt mukaan koko myyntitiimi!

 

Valmennus sisältää 2 x 3,5 tuntia etävalmennusta Zoom sovelluksen avulla, joten mukaan voi tulla mistä päin Suomea tahansa. Voit tutustua koulutuksen tarkempaan ohjelmaan tästä. Pääset lataamaan koulutuksen päivät suoraan Google-kalenteriisi tästä.

Hintakin on edullinen, vain 195 € + alv/osallistuja. Osallistujamäärä on rajoitettu vain 10 osallistujaa/ryhmä, joten kannattaa ilmoittautua pian.

 

Lisätietoja: Annan mielelläni lisätietoja: puh. 040 72 22 817, sinikka.karjalainen@ktshc.fi

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen koulutukseen: Uusasiakashankinnan kehittäminen 2022 I AP

Yrityksen tiedot

Osallistujan tiedot

Peruutusehto: Mikäli joudut perumaan ilmoittautumisesi, niin tee se viimeistään 5 arkipäivää ennen kurssin alkua. Sen jälkeen tulleista perumisista laskutamme 25 % osallistumismaksusta. *

Alkaa

16.12.2022

Kouluttajat