YOM Kohti parempia sopimuksia

Yritykset tekevät erilaisia sopimuksia ja tarjouksia päivittäin. Mutta kuinka sopimus itse asiassa syntyy ja kuinka sopimusten sisältö määritellään? Ja millaisia, ehkäpä yllättäviäkin ehtoja sopimuksissa voi olla ja kuinka niitä tulkitaan?

Harvoin tulee myös mietittyä, millaisia riskejä niihin itse asiassa sisältyy.

Entä jos asiat ei menekään kuten oli ennakoitu? Kuinka ja missä tilanteissa sopimuksia voi muuttaa vai voiko lainkaan?

Näitä asioita kannattaa tulla kuulemaan etäkoulutuksellemme, jonka toteutamme yhteistyössä YOM projektin kanssa.

Kohderyhmänä ovat vain Pohjois-Savolaisten pk-yritysten avainhenkilöt tittelistä riippumatta. Koulutus toteutetaan Zoom-ohjelmistolla, joka mahdollistaa keskustelun ja yhdessä olon mutta turvallisesti. Tutustu koulutuksen tarkempaan ohjelmaan tästä. Lataa koulutuksen päivät Google-kalenteriisi tästä.

 

AIKA JA PAIKKA: ETÄKOULUTUS (ZOOM) TI 23.8.2022 KLO 8.30-12 JA MA 19.9.2022 KLO 8.30-12 (2×3,5 h)

ILMOITTAUTUMISET: 18.8.2022 MENNESSÄ tästä linkistä.

HINTA: MAKSUTON (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)

 

Toteutamme valmennuksen yhteistyössä YOM-palvelun kanssa. Ilmoittautuminen tulee perua vähintään viikkoa ennen koulutuksen alkua. Perumatta jätetyistä ilmoittautumisista YOM-palvelu perii sakkomaksuna 100 €/osallistuja. Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä.

 

Lisätietoja

Sinikka Karjalainen

sinikka.karjalainen@ktshc.fi

040 72 22 817

Alkaa

23.08.2022

Kouluttajat