YOM Miten rakennat vuorovaikutusta digikanavissa?

Vuorovaikutus digikanavissa onkin aivan uudenlaista ja keinot erilaisia kuin perinteisessä vuorovaikutuksessa. Mutta millaisia haasteita siinä on ja mitkä ovat digitaalisen vuorovaikutuksen haasteet? Entäpä millaisia vuorovaikutuskeinoja on ja kuinka niitä käytetään tehokkaasti?

 

Tule mukaan valmennukselle, joka paneutuu digitaalisen vuorovaikutuksen kehittämiseen ja eri vuorovaikutuskanavientehokkaaseen käyttöön. Koulutus on jaettu kahteen päivään.

 

Tutustu koulutuksen tarkempaan ohjelmaan tästä. Kohderyhmänä ovat vain Pohjois-Savolaisten pk-yritysten avainhenkilöt tittelistä riippumatta. Koulutus toteutetaan Zoom-ohjelmistolla, joka mahdollistaa keskustelun ja yhdessä olon mutta turvallisesti. Voit ladata koulutuksen päivät Google-kalenteriisi tästä.

 

AIKA JA PAIKKA: ETÄKOULUTUS (ZOOM) To 1.12.2022 KLO 8.30–12 JA to 8.12.2022 KLO 8.30–12 (2×3,5 h)

ILMOITTAUTUMISET: 24.11.2022 MENNESSÄ LINKISTÄ.

HINTA: MAKSUTON (ovh. norm. 198 €/hlö) (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)

 

Toteutamme valmennuksen yhteistyössä YOM-palvelun kanssa. Ilmoittautuminen tulee perua vähintään viikkoa ennen koulutuksen alkua. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme ovh. hinnan suuruisen osallistumismaksun (mahdollinen peruutus tulee tehdä viimeistään viikkoa ennen koulutusta).

 

Lisätietoja: Sinikka Karjalainen, Konsulttitoimisto Seppo Hoffrén Oy Consultancy 040 72 22 817, sinikka.karjalainen@ktshc.fi

Alkaa

01.12.2022

Kouluttajat