Sky-Media Oy

”Sky-Media Oy on ollut Seppo Hoffren Consultancyn asiakkaana vuodesta 2012 lähtien. Lähes jokainen yrityksemme työntekijä on käynyt toimitusjohtaja-, talouspäällikkö- tai myyntikurssin. Kaikista ei ole tarkoitus leipoa toimitusjohtajaa, mutta pienessä yrityksessä henkilökunnan on hyvä olla selvillä millaisista palasista yrityksen toiminta koostuu.

Koulutuspäiviin on liittynyt mahdollisuus saada yrityskohtaista konsultointia. Tämän lisäksi olemme saaneet lisäpäiviä ELY-keskuksen avun turvin.

Olemme saaneet konsultointiapua muun muassa taloushallinnossa, tilinpäätöksen suunnittelussa, yrityksen arvon määrittelyssä osakkeiden myynnin yhteydessä omalle henkilökunnalle, varaston hallinnassa, budjetoinnissa, rekrytoinnissa, katesuunnittelussa ja markkinoinnissa.

Yrityksen omistajana koen myös saaneeni arvokasta sparrausta. Meillä on ollut konsulttina etupäässä Maarit Nissinen. On hienoa, että meidät hyvin tuntevana henkilönä hän on ollut toistuvasti käytettävissämme. Näin koko yrityksen historiaa ei tarvitse joka kerta avata uudelleen.”

2/2018

Lisätietoa
Sky-Media Oy
Virve Oravainen
Toimitusjohtaja