Yrityskonsultti/-kouluttaja

Haemme ruutanaperäläiseen joukkoomme yrityskonsulttia ja -kouluttajaa, jonka tekemisestä asiakkaat aikanaan kommentoisivat jotain vastaavaa kuin:

”Talouden ja tuottavuuden johtaminen -koulutuksen konsultointipäivät antoivat rauhallisen hetken keskittyä meille tärkeisiin aiheisiin asiantuntevan sparraajan kanssa. Kirjasimme tehtävälistan lyhyen ja pidemmän aikavälin asioista – hyödyllistä!”

”Saimme toimintajärjestelmän valmiiksi aikataulussa. Emme olisi ikinä selvinneet yli 60 sivuisen dokumentaation laatimisesta ilman ammattitaitoisten konsulttien apua.”

tai

”Koulutus antoi hyvää varmuutta monipuoliseen johtamiseen. Sisältö oli erinomaisesti jalkautettavissa heti omaan työskentelyyn ja oman yrityksen toiminnan kehittämiseen.”

Odotamme sinulta taloushallintopuolen kokemusta pk-sektorilta, yrittäjyyskokemuskin olisi eduksi, ja että olet koulutukseltasi KTM tai tuotantotalouden DI. Toivomme, että pidät kouluttamisesta ja olet taitava tunnistamaan kehittämistarpeita ja käynnistämään asioita niiden korjaamiseksi.

Konsulttina toimimista edesauttavat valmius matkustaa työssä, jossa asuinpaikalla ei ole merkitystä, koska työt ovat ympäri Suomea, ja hyvä kielitaito, suomen lisäksi ainakin englanti, mielellään myös ruotsi. Tarjoamme sinulle joukossamme mahdollisuuden kehittyä yritystoiminnan laaja-alaiseksi ammattilaiseksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen 26.4.2021 mennessä osoitteella company@ktshc.fi. Lisätietoja meistä löytyy osoitteesta ktshc.fi. Lisätietoja konsultin työstä saat Seppo Hoffrénilta tiistaina 20.4.2021 klo 13 – 16 (puhelin 040 5120 779).