Toimitusjohtajakurssi

Olemme toteuttaneet Toimitusjohtajakursseja jo vuodesta 1991 lähtien. Vuosittain toteutamme n. 10 Toimitusjohtajakurssia ympäri Suomea. Olemme toteuttaneet lähes 500 kurssia ja osallistujia näillä kursseilla on ollut tänä aikana jo yli 7 200. Osallistujat ovat olleet toimitusjohtajia, markkinointipäälliköitä, tuotantopäälliköitä ja erilaisissa esihenkilösasemissa olevia yrityksen avainhenkilöitä.

Kenelle

Kurssi on tarkoitettu johtotehtävissä työskenteleville tai tulosvastuullisiin tehtäviin siirtyville henkilöille, jotka haluavat valmiuksia yrityksen kokonaisvaltaiseen johtamiseen. Ketä sinä haluat yrityksessäsi kehittää?

Sisältö

Toimitusjohtajakurssi sisältää 10 kaksipäiväistä koulutusjaksoa yrityksen johtamisen keskeisistä osa-alueista. Kurssiin voi ostaa myös yhden yrityskohtaisen konsultointipäivän, jonka voi käyttää esim. yritysanalyysiin tai muuhun teille ajankohtaisen asian kehittämiseen.

 

Asiakasreferenssi toimitusjohtajakurssista

 

Kunta-/kaupunkiomisteisten yritysten toimitusjohtajakurssit

Toteutamme kunta-/kaupunkiomisteisten yritysten toimitusjohtajakursseja, jotka on suunnattu pääasiassa kunta/kaupunkiomisteisten yritysten avainhenkilöille. Kurssilla käydään läpi toimitusjohtajakurssin teemoja kunta-/kaupunkiomisteisten yritysten näkökulmasta. Kurssin tarkoituksena on auttaa osallistujia hallitsemaan kuntaomisteisten yritysten toimintaa kokonaisuutena.

Ota yhteyttä

Puijonkatu 30, 2. krs
70110 Kuopio
puh. +358 207 211 400
company@ktshc.fi

Ota yhteyttä
Suostumus