Yli 40 vuoden kokemus pk-yritysten valmennuksesta ja konsultoinnista. Vahvuutemme on omista päätoimisista konsulteista rakennettu organisaatio.

 

Tarjoamme laajan valikoiman konsultointipalveluita, jotka on suunniteltu tukemaan yrityksesi kasvua ja kehitystä. Yhden konsultointipäivän hinta on 1250 € + alv, lisättynä mahdollisilla matkakuluilla. Konsultointi on investointi yrityksesi tulevaisuuteen, joka auttaa sinua navigoimaan muuttuvassa liiketoimintaympäristössä ja saavuttamaan kestävää menestystä.

 

Yrittäjän tuki

Yrittäjän tueksi tarjoamme monipuolisia konsultointipalveluja, jotka auttavat sinua luomaan vankan perustan yrityksellesi, arvioimaan sen potentiaalia ja varmistamaan, että sekä henkilöstösi että asiakkaasi ovat tyytyväisiä.

Liiketoimintasuunnitelma

Liiketoimintasuunnitelman päivitys

Arvonmääritys

Henkilöstötyytyväisyysselvitys

Asiakastyytyväisyysselvitys

Lakikonsultointi

Lakikonsultointimme kattaa laajan kirjon vaihtoehtoja, jotka tukevat sinua yritystoimintasi juridisten haasteiden selättämisessä, oikeuksiesi turvaamisessa ja toimintasi päivittämisessä vastaamaan voimassa olevien lakien ja määräysten vaatimuksia.

Yrittäjän asiakirjat

Yhtiön asiakirjat

Yrityskaupat

Osakassopimus

Työoikeus

Sukupolvenvaihdos

Hallitus- ja johtoryhmätyöskentely

Hallitus- ja johtoryhmätyöskentelyn konsultointi parantaa hallituksen rakennetta sekä toimintatapoja, mikä on perusta tehokkaalle suunnittelulle ja parantaa organisaation strategista päätöksentekoa ja operatiivista tehokkuutta.

Hallitus- ja johtoryhmätyöskentely

Talouden seuranta ja järjestelmät

Talouden seuranta ja järjestelmien optimointi konsultointipalvelun avulla tarjoaa yrityksille mahdollisuuden parantaa kannattavuuttaan ja tehostaa operatiivista suorituskykyään, mahdollistaen resurssien kohdentamisen tehokkaammin ja päätöksenteon selkeyttämisen.

Kannattavuuden seuranta

Järjestelmäselvitykset

Omakustannushintalaskelmat

Laatu- ja ympäristöjärjestelmät ja kestävä kehitys

Panostamalla päästölaskennan ja laatujärjestelmien kehittämiseen konsultointiin, yritykset voivat optimoida toimintansa tehokkuutta, vähentää ympäristövaikutuksiaan ja rakentaa luottamusta sidosryhmiensä keskuudessa, mikä on olennaista pitkäaikaisen menestyksen kannalta.

Päästölaskenta ja ESG-raportointi

Ympäristöjärjestelmät

Laatujärjestelmät

Työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmät

Markkinointi

Investoimalla markkinoinnin mittaamiseen, strategian kehittämiseen, verkkokaupan toiminnallisiin määrityksiin sekä tekoälyn käyttöönottoon, yritykset pystyvät huomattavasti parantamaan markkinointiensa tehokkuutta.

Markkinoinnin mittaaminen

Markkinointistrategia

Verkkokaupan toiminnallinen määritys

Tekoäly markkinoinnissa

Yksilöllisiä ratkaisuja

Kaipaatko yksilöllisiä ratkaisuja yrityksesi tarpeisiin? Tällöin palvelut määritellään ja toteutetaan asiakkaan kanssa aina tapauskohtaisesti. Kokonaisuus voi sisältää esimerkiksi yrityksen kehittämistä konsultoinneilla ja koulutuksilla, jotka on räätälöity yrityksen tarkasti määriteltyihin kehitysalueisiin.

Yksilöllisiä ratkaisuja

Ota yhteyttä

Puijonkatu 30, 2. krs
70110 Kuopio
puh. +358 207 211 400
company@ktshc.fi

 

Laskutus

Pyydämme ensisijaisesti toimittamaan laskut yritykseemme verkkolaskuina.

Verkkolaskuosoite: 003704517541

Välittäjä: Maventa

Ota yhteyttä
Suostumus