Liiketoimintasuunnitelma

Tavoite

  • Konsultointipalvelun tavoitteena on kehittää yritysten liiketoimintaosaamista ja antaa apuväline yritysten liiketoiminnan strategiseen johtamiseen ja kehittämiseen.
  • Liiketoimintasuunnitelman laatiminen auttaa visioiden ja strategioiden pohtimisessa sekä näiden muuttamisessa taloudellisiksi luvuiksi. Se sopii myös tueksi rahoittajien kanssa käytäviin neuvotteluihin ja apuvälineeksi omistajanvaihdostilanteissa.

Kenelle

  • Konsultointi sopii eri toimialojen yrityksille. Liiketoimintasuunnitelma -ohjelma räätälöidään asiakkaan tarpeeseen ja sen kesto on 2-4 konsultointipäivää riippuen yrityksen koosta ja siitä onko kysymys kokonaan uuden liiketoimintasuunnitelman tekemisestä vai olemassa olevan suunnitelman päivittämisestä.
  • Prosessi on yrittäjän tai yritysjohdon sekä asiantuntijan vuorovaikutteista työskentelyä. Prosessin kokonaiskesto vaihtelee 2-4 kuukauteen. Lopputuloksena yritys saa kirjallisen liiketoimintasuunnitelman, joka jää yrityksen käyttöön sähköisessä muodossa, jolloin sitä on jatkossa helppo päivittää.

Hinta

Konsultointipäivän hinta on 1 500 € + alv 24 %. Projektin laajuus vaihtelee yrityksen koon ja tilanteen mukaan.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä:
Sinikka Karjalainen
040 7222 817

sinikka.karjalainen@ktshc.fi

Seppo Hoffrén

Toimitusjohtaja, johtava konsultti
Lue lisää

Markku Matis

Varatoimitusjohtaja, johtava konsultti
Lue lisää

Marika Miettinen

Yrityskonsultti
Lue lisää

Juha Poltinora

Yrityskonsultti
Lue lisää