Olemme toteuttaneet Toimitusjohtajakursseja jo vuodesta 1991 lähtien. Vuosittain toteutamme n. 10 Toimitusjohtajakurssia ympäri Suomea. Olemme toteuttaneet lähes 500 kurssia ja osallistujia näillä kursseilla on ollut tänä aikana jo yli 7 200. Osallistujat ovat olleet toimitusjohtajia, markkinointipäälliköitä, tuotantopäälliköitä ja erilaisissa esihenkilöasemassa olevia yrityksen avainhenkilöitä.

 

Kenelle: Kurssi on tarkoitettu johtotehtävissä työskenteleville tai tulosvastuullisiin tehtäviin siirtyville henkilöille, jotka haluavat valmiuksia yrityksen kokonaisvaltaiseen johtamiseen. Ketä sinä haluat yrityksessäsi kehittää?

Sisältö: Toimitusjohtajakurssi sisältää 10 x 2 päivää koulutusta yrityksen johtamisen keskeisistä osa-alueista. Kurssiin voit ostaa myös konsultointipäivän, jonka voit käyttää yrityksesi ajankohtaisen asian kehittämiseen tai vaikka omien johtamisvalmiuksiesi sparraukseen. Tarkempi kurssin sisältö on liitteenä.

Toteutamme Toimitusjohtajakurssin ajalla 27.8.2024-7.5.2025. Koulutusjaksot toteutetaan lähikoulutuksena.

 

Koulutuksen laajempi ohjelma

 

Osallistumismaksu: Osallistumismaksu on vain 3 575 € + alv 24 % / osallistuja. Mikäli haluat ostaa myös konsultointipäivän, on sen hinta 1 250 € + alv / päivä + mahdolliset matkakulut.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautua voi oheisella ilmoittautumislomakkeella. Kurssin minimiosallistujamäärä on 8 hlöä, pidätämme oikeuden siirtää tai perua kurssin jos se ei täyty.

Koulutuspaikka: Palvelualan Opisto Kuopio, Asemakatu 4

Laskutus: Laskutus 1. kurssijakson jälkeen, 7 pvä netto

 

Tervetuloa mukaan!

 

Lisätietoja

Katja Mönkkönen

+358 40 586 0826

katja.monkkonen@ktshc.fi

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Toimitusjohtajakurssille

Yrityksen tiedot

Osallistujan tiedot

Peruutusehto: Mikäli joudut perumaan ilmoittautumisesi, niin tee se viimeistään 5 arkipäivää ennen kurssin alkua. Sen jälkeen tulleista perumisista laskutamme 25 % osallistumismaksusta. *

Sijainti

Palvelualan Opisto Kuopio, Asemakatu, Kuopio, Suomi

Ota yhteyttä

Puijonkatu 30, 2. krs
70110 Kuopio
puh. +358 207 211 400
company@ktshc.fi

 

Laskutus

Pyydämme ensisijaisesti toimittamaan laskut yritykseemme verkkolaskuina.

Verkkolaskuosoite: 003704517541

Välittäjä: Maventa

Ota yhteyttä
Suostumus