Tuotantopäällikön tehovalmennus on alkamassa huhtikuussa etävalmennuksena. Valmennus sisältää 12 x 3,5 tunnin mittaisia koulutusjaksoja ja toteutetaan Zoom-sovelluksen kautta.

Koulutuksen kohderyhmänä on yritykset, jotka haluavat tuotannon/palveluiden tehostamisen kautta parantaa liiketoimintaansa. Osallistujina yritysten omistaja-yrittäjät, yritysjohto, tuotantopäälliköt ja muut tuotannosta/palvelutuotannosta vastaavat avainhenkilöt.

Tuotantopäällikön tehovalmennus antaa osallistujille valmiuksia tuotantopäällikön tehtävässä onnistumiselle ja antaa lisätietoa tuottavuuden eri osa-alueista ja sen tehostamisesta.

 

Koulutus toteutetaan ajalla 26.4. – 29.11.2024.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 19.4.2024.

 

Koulutuksen laajempi ohjelma

 

Osallistumismaksu on 1 775 € + alv / osallistuja.

Laskutus: Laskutus 1. kurssijakson jälkeen, 7 pvä netto

 

Valmennuksen ja henkilökohtaisen kehittymisen tueksi on mahdollista ostaa myös yrityskohtaisia konsultointipäiviä. Konsultointipäivien aiheet sovitaan kunkin osallistujan tarpeen mukaan erikseen. Mikäli haluat ostaa myös konsultointipäivän, on osallistumishinta 3 025 € + alv + mahdolliset matkakustannukset.

 

Tervetuloa mukaan!

 

Lisätietoja

Henry Hoffrén

Markkinointipäällikkö

Ktsh Oy Consultancy

+358 40 1966 684

henry.hoffren@ktshc.fi 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Tuotantopäällikön tehovalmennukseen

Yrityksen tiedot

Osallistujan tiedot

Peruutusehto: Mikäli joudut perumaan ilmoittautumisesi, niin tee se viimeistään 5 arkipäivää ennen kurssin alkua. Sen jälkeen tulleista perumisista laskutamme 25 % osallistumismaksusta. *

Ota yhteyttä

Puijonkatu 30, 2. krs
70110 Kuopio
puh. +358 207 211 400
company@ktshc.fi

Ota yhteyttä
Suostumus