Tiedote: Nimenmuutos

Hyvät asiakkaat, yhteistyökumppanit ja sidosryhmät,

Haluamme ilmoittaa teille tärkeästä muutoksesta Konsulttitoimisto Seppo Hoffrén Oy Consultancyssa. Yhtiömme on ottanut askeleen uuteen aikakauteen ja muuttanut nimensä Ktsh Oy Consultancyksi. Tämä muutos astuu voimaan välittömästi.

Nimenmuutoksen taustalla on pitkäaikaisen toimitusjohtajamme ja perustajamme, Seppo Hoffrénin, päätös vetäytyä operatiivisesta toiminnasta. Näin ollen hän on toivonut, että jatkossa yrityksen nimi ei profiloidu häneen niin vahvasti. Seppo jatkaa kuitenkin osana yhtiömme matkaa, roolissaan yrityksen hallituksessa ja operatiivista puolta hoitaa varatoimitusjohtaja Markku Matis.

Tämä nimenmuutos ei vaikuta olemassa oleviin sopimuksiin, yhteistyökuvioihin tai tarjoamiimme palveluihin. Se on askel kohti tulevaisuutta, jossa haluamme vahvistaa asemaamme alalla ja jatkaa laadukkaiden koulutus- ja konsultointipalveluiden tarjoamista.

Kiitämme teitä yhteistyöstänne ja tuestanne näinä muutoksen aikoina ja odotamme innolla, että voimme jatkaa yhteistä matkaamme Ktsh Oy Consultancyn alla.

 

Ystävällisin terveisin

Markku Matis

Varatoimitusjohtaja

Ktsh Oy Consultancy

Ota yhteyttä

Puijonkatu 30, 2. krs
70110 Kuopio
puh. +358 207 211 400
company@ktshc.fi

 

Laskutus

Pyydämme ensisijaisesti toimittamaan laskut yritykseemme verkkolaskuina.

Verkkolaskuosoite: 003704517541

Välittäjä: Maventa

Ota yhteyttä
Suostumus